top of page
  • Foto van schrijverMarisca

Een nieuw begin.

Het werd tijd om opnieuw mijn eigen weg in te slaan. En deze keer alleen. In augustus 2019 verkocht ik mijn aandeel van de onderneming om vervolgens een nieuwe onderneming op te starten. Dit keer gaf ik toe dat ik het heel spannend vond. Hoe gaat die slogan ook alweer in die bekende reclamespot? Successen uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. In mijn omgeving was iedereen deze keer overtuigd van het feit dat ik dit kon maar zelf heeft het me wel wat slapeloze nachten gekost. Dit keer wilde ik goed beginnen. Ik startte dan ook met een goed ondernemingsplan en een goed onderbouwd financieel plan. Met behulp van een geduldige coach ontstond langzaam maar zeker een goed beeld van wat ik wilde en vooral hoe ik het wilde. De naam Casita Cacao ontstond na een paar avonden brainstormen met mijn partner. Ik wilde iets Spaans klinkend vanwege mijn connecties met de cacaoboeren in Zuid Amerika. Ik wilde mijn onderneming klein houden en niet meer in grote producties werken om op deze manier meer tijd over te houden voor mijn creatieve kant. Casita betekent klein huisje. Casita Cacao, een klein huisje vol kennis van chocolade. In Zuid Amerika keurden ze het goed en dus was de naam van de nieuwe onderneming geboren. Na een flinke verbouwing van de keuken in de zomer van 2020 kon ik vanaf oktober echt van start. Vol energie. Ik kan niet wachten om Casita Cacao te zien groeien!


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Amsterdam.

bottom of page